Víz okozta hallójáratgyulladás megelőzése

Vannak olyan emberek, akik rendszeresen tartózkodnak a vízben: úszni tanuló gyermekek, vízi sportot űzők, strandolók. Ők bizony nem tudják kikerülni, hogy víz jusson a fülükbe, tehát fokozottan ki vannak téve a külső hallójárat gyulladásának. Pedig ezt egy egyszerű módszerrel meg is lehet előzni. 

füldugó

Létezik egy olyan fülcsepp, a SwimSeal, mely egy szilikonos védőréteget képez a külső hallójárat bőrfelületén, így nem engedi meg, hogy a víz felpuhítsa azt.Tulajdonképpen úgy működik, mint a fülzsír, szintén védő feladatot lát el, azonban még hatékonyabb. A swimseal ugyanis nemcsak olyan anyagot tartalmaz, mely vékony bevonatot képez a hallójáratot, hanem megakadályozza a fertőzés kialakulását is, hiszen magas teafaolaj tartalmának köszönhetően képes elpusztítani a hallójáratban megtelepedett baktériumok nagy részt is.

Tehát: A SwimSeal védő fülcsepp különleges összetétele miatt bevonatot képez a külső fülben, a fülzsírhoz hasonlóan. Az olajösszetevő védi a külső fül érzékeny bőrfelületét a víz káros hatásaival szemben a hosszas, vagy ismétlődő fürdőzés esetén. A teafaolaj (Maleleuca alternifolia) további természetes védelmet biztosít a víz káros hatásával szemben.

Hogyan használjuk a SwimSeal fülcseppet?

Használat előtt minden esetben rázzuk fel, hogy az összetevők elegyedhessenek egymással. Mindkét fülnyílásba cseppentsünk 2-3 cseppet a swimseal fülcseppből minden vízbemenetel előtt. Ha folyamatosan vízben tartózkodunk, akkor érdemes a cseppentést két óránként megismételni a maximális hatékonyság érdekében.

Ne használjuk a SwimSeal fülcseppet, ha:

  • allergiásak vagyunk a fülcsepp bármelyik összetevőjére
  • terhesek vagyunk, vagy szoptatunk
  • lyukas a dobhártya
  • a dobhártyában szelep vagy tubus van

Minden más esetben hamar megtapasztalhatjuk, hogy milyen jótékony hatással bír a SwimSeal védő fülcsepp a fülünkre: megszűnnek a fülfájások, a fülgyulladások, nem kerül víz a fülünkbe és így maximálisan élvezhetjük a strand adta szórakozási lehetőségeket.

Fülcseppek

Swimseal fülcsepp vízokozta fülgyulladás ellen 7,5ml

Swimseal fülcsepp víz okozta fülgyulladás ellen 7,5ml

Kapott már Ön, vagy gyermeke fülgyulladást uszodában, természetes vizekben?

Ár: 5290 Ft
Megnézem
Újdonság

Dolorgiet med Fájdalomelleni fülspray 20 ml

Dolorgiet med Fájdalom elleni fülspray 20 ml

Enyhíti a fájdalmat, a bőrpírt és a viszketést. A külső hallójárat gyulladása esetén alkalmazható.

Ár: 2850 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!